Aktualności
HoReCa — wszystko, co musisz wiedzieć o tym skrócie i całej branży
Podczas pracy w restauracji, czy w hotelu często można...
Restauracja odnotowuje straty? Oto sposoby na obniżenie food cost
Ponad 65 proc. branży gastronomicznej w Polsce może być w złej kondycji finansowej – wynika z...
Co warto wiedzieć o kuchni molekularnej?
Kuchnia molekularna to nowoczesne podejście do gotowania, które łączy sztukę kulinarną z nauką o...
Kurczak z rożna – jak serwować pyszne dania w małym bistro?
Kurczak z rożna to prosty posiłek, który jest uwielbiany przez wiele osób. Można z niego...
Czym jest salamander gastronomiczny i do czego służy?
Salamander to urządzenie, które jest cenione przez szefów kuchni za sprawne działanie i...
Co to jest HACCP?
Pod skrótem HACCP kryje się system zapewniania bezpieczeństwa żywności. Jest on obecny wszędzie...
Eleganckie i niezawodne wyposażenie restauracji na miarę XXI wieku
Restauracje konkurują ze sobą przede wszystkim smakiem dań. Nawet najlepsze menu nie zyska jednak...
Jak otworzyć restaurację? Praktyczny poradnik dla przedsiębiorców
Otwieranie własnej restauracji może być ekscytującym przedsięwzięciem. Powiedzmy sobie jednak...
Jak przygotować biznes plan restauracji?
Biznes plan restauracji to dokument, który ma za zadanie ułatwić proces otwierania lokalu,...
Jak otworzyć kawiarnię?
Własna kawiarnia ze świeżo zmieloną kawą, z aromatycznymi herbatami i z pysznym ciastem to...
Wyposażenie lokalu sprzedającego kebab — czego nie może w nim zabraknąć?
Kebab to danie, które swoim smakiem i wygodą podbija serca Polaków. Rodzaje, formy i aromaty tego...
Poradnik: Jak otworzyć pizzerię?
Prowadzenie własnej pizzerii dla wielu osób wydaje się strzałem w 10! Faktycznie może tak być,...
Ile kosztuje dzisiaj urządzenie i wyposażenie restauracji?
Ile kosztuje dzisiaj urządzenie i wyposażenie restauracji? To pytanie zadaje sobie wiele osób....
Co powinno składać się na wyposażenie lokalu gastronomicznego? Niezbędnik
Przymierzasz się do założenia własnej restauracji, baru lub kawiarni? Świetnie, mamy nadzieję, że...
Najpopularniejsze maszyny i sprzęty wykorzystywane w profesjonalnej kuchni
Wyposażenie profesjonalnej gastronomii różni się znaczenie od domowej kuchni. Niezbędne do...
obrabiarka HAAS VF-9/50
W naszym parku maszynowym pojawiło się nowe urządzenie..niezawodna i profesjonalna obrabiarka HAAS...
POCZUJ INNOWACJĘ, KOMFORT I STYL
Za nami event POCZUJ INNOWACJĘ, KOMFORT I STYL, który mieliśmy przyjemność organizować wraz...
NOWOŚĆ !!! Ekspres automatyczny WMF Perfection 890L – dostępny w naszym salonie !
WSZECHZMYSŁOWA PRZYJEMNOŚĆ Ekspres automatyczny WMF 890L - pobudza wszystkie zmysły, zachwyca...
Nowa marka w Fine Dine – RONA
RONA to europejska huta szkła o bogatej historii Z odpowiedzialną polityką środowiskową,...
SAECO MAGIC M2
SAECO MAGIC - KAWA I STYL Magic reprezentuje najnowszą ewolucję ekspresów do kawy Saeco...
Przecinarka plazmowa SHP
Kolejne urządzenie zasiliło nasz park maszynowy 💪 Przecinarka plazmowa SHP pozwala na wykonanie...
Zainteresowały Cię nasze produkty?
Skontaktuj się z nami aby otrzymać indywidualną wycenę.