W naszej siedzibie firmy odbyły się po raz pierwszy warsztaty kulinarne z firmą UNILEVER. Doświadczony szef kuchni udzielił mnóstwo porad, pokazał kilka trików kulinarnych oraz wypróbowanych pomysłów aby uatrakcyjnić ofertę lokali gastronomicznych. Nawet najbardziej doświadczony kucharz lub szef kuchni potrzebuję inspiracji dlatego szkolenia będą odbywały się cyklicznie. Skierowane będą do osób doświadczonych w sektorze restauracji i hoteli.
Ostatnie wpisy
- Niewidzialne złoto w Twojej kuchni: Jak odzyskać do 100% energii i trwale obniżyć koszty w branży HoReCa?
- Stalowe wyposażenie kuchni. Jakie są rodzaje stali w meblach gastronomicznych?
- HoReCa — wszystko, co musisz wiedzieć o tym skrócie i całej branży
- Restauracja odnotowuje straty? Oto sposoby na obniżenie food cost
- Co warto wiedzieć o kuchni molekularnej?
