Celem targów jak już nie raz wspominaliśmy jest prezentacja kompleksowej oferty wyposażenia wnętrz hotelowych i lokali gastronomicznych, zaplecza kuchennego, recepcji, sal restauracyjnych a także żywności i napojów w tym wina z całego świata. Na tragach spotyka się cała branża HoReCa, aby prezentować nowości i wyznaczać trendy na kolejny sezon. Dla nas tegoroczna edycja Targów HORECA® była bardzo owocna. Nasze stoisko odwiedziło dużo więcej Klientów niż w roku ubiegłym. Co ciekawe, w tym roku transakcje były realizowane od razu na targach, sprzedaliśmy sporo maszyn i urządzeń. To dla nas zdecydowanie najlepsze Targi, jakie są organizowane w Polsce. Udział w targach przynosi sporo korzyści, jest też formą komunikacji handlowej, ewoluując przez lata stały się znakomitym i skutecznym narzędziem marketingowym. Z niecierpliwością czekamy na koleją edycję w przyszłym roku, która odbędzie się 15-17 listopada.
Ostatnie wpisy
- Stalowe wyposażenie kuchni. Jakie są rodzaje stali w meblach gastronomicznych?
- HoReCa — wszystko, co musisz wiedzieć o tym skrócie i całej branży
- Restauracja odnotowuje straty? Oto sposoby na obniżenie food cost
- Co warto wiedzieć o kuchni molekularnej?
- Kurczak z rożna – jak serwować pyszne dania w małym bistro?