W trakcie trzydniowych Targów, które odbyły się w dniach 5-7 listopada, swoją ofertę zaprezentowało aż 356 wystawców z całego świata. Ich stoiska odwiedziło ponad 12 tys. osób, które dzięki znakomitemu połączeniu kilku tematycznych wydarzeń, mogły poznać przepis na idealny obiekt gastronomiczny czy noclegowy Targi po raz pierwszy zostały zorganizowane w nowej lokalizacji – nowoczesnym Międzynarodowym Centrum Targowo-Kongresowym EXPO Kraków. Dla wielu firm uczestnictwo w nich było doskonałą okazją, by w jednym miejscu i czasie spotkać klientów z całej Polski.
Ostatnie wpisy
- Niewidzialne złoto w Twojej kuchni: Jak odzyskać do 100% energii i trwale obniżyć koszty w branży HoReCa?
- Stalowe wyposażenie kuchni. Jakie są rodzaje stali w meblach gastronomicznych?
- HoReCa — wszystko, co musisz wiedzieć o tym skrócie i całej branży
- Restauracja odnotowuje straty? Oto sposoby na obniżenie food cost
- Co warto wiedzieć o kuchni molekularnej?
