W dniach 13-15 listopada 2013 roku odbyły się w Krakowie Międzynarodowe Targi Wyposażenia i Gastronomii HoReCa, na których mieliśmy przyjemność po raz kolejny się zaprezentować. Targi co roku odwiedza ponad 11 tys. gości z branży hotelarskiej, gastronomicznej i winiarskiej z Polski, Słowacji, Czech i Ukrainy. Jest to wydarzenie, które w Polsce odgrywa kluczową rolę. Każda marka, która chce budować wizerunek i poważnie myśli o przyszłości musi tam być. Nasz pobyt na tegorocznej edycji był bardzo udany. Udało nam się nawiązać wiele ciekawych kontaktów. Z myślą o odwiedzających targi przygotowano liczne pokazy, degustacje, szkolenia oraz warsztaty. Wszystkim odwiedzającym nasze stoisko serdecznie dziękujemy
Ostatnie wpisy
- Stalowe wyposażenie kuchni. Jakie są rodzaje stali w meblach gastronomicznych?
- HoReCa — wszystko, co musisz wiedzieć o tym skrócie i całej branży
- Restauracja odnotowuje straty? Oto sposoby na obniżenie food cost
- Co warto wiedzieć o kuchni molekularnej?
- Kurczak z rożna – jak serwować pyszne dania w małym bistro?