Udział w targach branżowych wymaga przemyślanego planu, potem jest ciężka praca podczas której nabywamy doświadczenia i wiedzę. Cały trud rekompensuje nam zainteresowanie klientów, chęć podejmowania współpracy … przy okazji dziękujemy wszystkim naszym klientom, którzy poświęcili swój czas i odwiedzili nas w Krakowie.
By prowadzić skuteczny biznes w branży HoReCa zawsze trzeba być o krok przed konkurencją, śledzić najnowsze trendy. Trzeba też mieć świetną ekipę, która regularnie podnosi swoje umiejętności. I choć na co dzień w tej branży każdy zespół walczy o gusta klientów i próbuje pokonać konkurencję, to tym razem – na obecności na Targach HORECA® w Krakowie – wygrali wszyscy. Najważniejsze w Polsce wydarzenie sektora gastronomicznego i hotelarskiego tradycyjnie już połączone było z wyjątkowym w naszej części Europy spotkaniem branży winiarskiej – Targami ENOEXPO®. Podobnie jak w roku ubiegłym w EXPO Kraków
w dniach od 7 do 9 listopada ofertę zaprezentowało niemal 400 wystawców z różnych stron świata.
Ostatnie wpisy
- Stalowe wyposażenie kuchni. Jakie są rodzaje stali w meblach gastronomicznych?
- HoReCa — wszystko, co musisz wiedzieć o tym skrócie i całej branży
- Restauracja odnotowuje straty? Oto sposoby na obniżenie food cost
- Co warto wiedzieć o kuchni molekularnej?
- Kurczak z rożna – jak serwować pyszne dania w małym bistro?