Opływowe produkty, prawdziwe gwiazdy przestrzeni kuchennych, stworzone z myślą o ludziach chcących pokazać się, jako szef kuchni, lecz nie tylko. Są prawdziwą gratką dla tych, którzy kochają otaczać się mocną estetyką nie rezygnując jednocześnie z wysokiej jakości, perfekcji wykonania i wydajności. Zaczynając od tosterów poprzez czajniki, wolnoobrotowe wyciskarki, a kończąc na blenderach i mikserach, drobne sprzęty kuchenne stworzone we współpracy ze słynnymi architektami, są narzędziami, które zapewniają doskonałe rezultaty na wszystkich etapach przygotowywania posiłków oraz harmonijnie wpasowują się w dostępne linie estetyczne.
Ostatnie wpisy
- Stalowe wyposażenie kuchni. Jakie są rodzaje stali w meblach gastronomicznych?
- HoReCa — wszystko, co musisz wiedzieć o tym skrócie i całej branży
- Restauracja odnotowuje straty? Oto sposoby na obniżenie food cost
- Co warto wiedzieć o kuchni molekularnej?
- Kurczak z rożna – jak serwować pyszne dania w małym bistro?