Dzięki SelfCookingControl® możesz skupić się w pełni na tym co istotne: starannych przygotowaniach, pięknie przygotowanych talerzach, kreowaniu nowych dań i przyjemności kulinarnych. Nie musisz już więcej zajmować się takimi rutynowymi pracami jak nadzór, obracanie czy regulacja parametrów. Zapomnij o tradycyjnym wpisywaniu parametrów, takich jak temperatura, czas gotowania, prędkość opływu powietrza, wilgotność w komorze czy żmudnym programowaniu. Obsługa SelfCookingCenter® whitefficiency® jest całkowicie intuicyjna. Więcej: urządzenie samo się uczy i dostosowuje wskazania oraz ustawienia do sposobu obsługi. W razie potrzeby można dostosować obsługę do swoich potrzeb: dokładnie do tego, czego się potrzebuje i czego się używa.
Ostatnie wpisy
- Stalowe wyposażenie kuchni. Jakie są rodzaje stali w meblach gastronomicznych?
- HoReCa — wszystko, co musisz wiedzieć o tym skrócie i całej branży
- Restauracja odnotowuje straty? Oto sposoby na obniżenie food cost
- Co warto wiedzieć o kuchni molekularnej?
- Kurczak z rożna – jak serwować pyszne dania w małym bistro?