Niemal 30 wystawców z branży
gastronomicznej, cukierniczej oraz spożywczej zaprezentowało się na naszych Dniach Otwartych . Tegoroczne wydarzenie w dużej mierze opierało się na gotowaniu, przyrządzaniu potraw z zastosowaniem innowacyjnych technik. Nasi szefowie kuchni pokazali jak szybko i w prosty sposób można przygotować smaczne danie. Pizza Forum cieszyła się ogromnym zainteresowaniem, to była prawdziwa uczta dla miłośników klasycznego włoskiego przysmaku. Kompozycje przygotowane przez Pizza Yolo Andrzeja Pietrzyka to połączenie orginalnej włoskiej szynki i sera. Dla bardziej wymagających była przygotowana pizza na słodko. Nasi goście Giancarlo Russo, Cesare Candido przenieśli nas do słonecznych Włoch, serwując dania na bazie kilku składników. Piotr Jastrzębski zaskoczył nas kolorami, dodatkami oraz dekoracją tortów i pralin, wprowadził nas w trendy branży cukierniczej.
Ostatnie wpisy
- Niewidzialne złoto w Twojej kuchni: Jak odzyskać do 100% energii i trwale obniżyć koszty w branży HoReCa?
- Stalowe wyposażenie kuchni. Jakie są rodzaje stali w meblach gastronomicznych?
- HoReCa — wszystko, co musisz wiedzieć o tym skrócie i całej branży
- Restauracja odnotowuje straty? Oto sposoby na obniżenie food cost
- Co warto wiedzieć o kuchni molekularnej?
