Serdecznie zapraszamy na IV edycję DNI OTWARTYCH dedykowanych dla branży gastronomicznej, hotelarskiej, spożywczej oraz cukierniczej. Podczas eventu wystawcy zaprezentują najnowsze trendy w swoim zakresie. Zwiedzający mają okazję zapoznać się z produktami i usługami oraz innowacyjnymi rozwiązaniami. Pokazy kulinarne oraz szkolenia odbędą się pod okiem znanych kucharzy. We wszystkich wydarzeniach można wziąć udział bezpłatnie. Szczegółowe informacje już wkrótce !!
Ostatnie wpisy
- Niewidzialne złoto w Twojej kuchni: Jak odzyskać do 100% energii i trwale obniżyć koszty w branży HoReCa?
- Stalowe wyposażenie kuchni. Jakie są rodzaje stali w meblach gastronomicznych?
- HoReCa — wszystko, co musisz wiedzieć o tym skrócie i całej branży
- Restauracja odnotowuje straty? Oto sposoby na obniżenie food cost
- Co warto wiedzieć o kuchni molekularnej?
