W zawiązku z dużym zainteresowaniem zarówno klientów jak i naszych dostawców w tym roku ruszyliśmy z kolejną edycją „DNI OTWARTYCH”. Kupiliśmy hale wystawienniczą o powierzchni 150 m². Uzyskaliśmy miejsce na szkolenia prowadzone przez wykwalifikowana kadrę oraz na potrzeby warsztatów kulinarnych, prowadzonych przez znanych i cenionych szefów kuchni. Klienci mieli możliwość degustacji przyrządzonych dań, podpatrzenia nowych technik kulinarnych oraz zaciągnięcia informacji o trendach w gastronomii.
Ostatnie wpisy
- Niewidzialne złoto w Twojej kuchni: Jak odzyskać do 100% energii i trwale obniżyć koszty w branży HoReCa?
- Stalowe wyposażenie kuchni. Jakie są rodzaje stali w meblach gastronomicznych?
- HoReCa — wszystko, co musisz wiedzieć o tym skrócie i całej branży
- Restauracja odnotowuje straty? Oto sposoby na obniżenie food cost
- Co warto wiedzieć o kuchni molekularnej?
