Urządzenia chłodnicze
Wyposażenie chłodnicze do gastronomii
Wysokiej klasy urządzenia chłodnicze dla lokali gastronomicznych to profesjonalne rozwiązania pozwalające na zachowanie odpowiednich warunków termicznych dla magazynowanych produktów i półproduktów. Znajduje się wśród nich sprzęt znanych na świecie marek Fagor, Krosno Metal, Stalgast, Hendi oraz Liebherr. Dzięki nim można przechowywać żywność w niskiej temperaturze, utrzymując jej świeżość przez długi czas.
Urządzenia chłodnicze do lokalu gastronomicznego
Solidne i wydajne stoły i szafy chłodnicze oraz mroźnicze, schładzarko-zamrażarki szokowe i schładzarki odpadów to urządzenia, które są niezbędne w codziennej pracy każdej dużej restauracji, bistro baru czy kawiarni. Cechują się wieloletnią trwałością i odpornością na intensywną eksploatacji, a jednocześnie niskim zużyciem energii elektrycznej. Wyposażając swój lokal, warto też zwrócić uwagę na doskonałej jakości barowe stoły chłodnicze.
Zainteresowały Cię nasze produkty?
Skontaktuj się z nami aby otrzymać indywidualną wycenę.
Zainteresowały Cię,
nasze produkty?
Skontaktuj się z nami aby otrzymać indywidualną wycenę.