Mała gastronomia
Nowoczesny sprzęt kuchenny
Niewielkie kawiarnie i bary, czyli wszelkiego rodzaju mała gastronomia to obiekty, które potrzebują tanich, a zarazem wydajnych i niezawodnych rozwiązań do przetwarzania żywności. W przypadku tego typu lokali potrzebne są profesjonalne miksery, lekkie kuchenki przenośne oraz specjalistyczne urządzenia gastronomiczne do obróbki termicznej. Szczególnie polecane są wyroby marek Stalgast, Hendi oraz Euro-Gast.
Wyposażenie dla małej gastronomii
Obiekty małej gastronomii, do których należą również food trucki, mobilne kawiarnie rowerowe oraz punkty prowadzące sprzedaż lodów, gofrów i przekąsek w okresie letnim, to główni odbiorcy sprzętu do miksowania i obróbki termicznej żywności. Urządzenia doskonale sprawdzają się w środowisku wymagającym intensywnej pracy ciągłej w warunkach polowych. Są wysoce bezawaryjne i cechują się dużą ergonomią.
Zainteresowały Cię nasze produkty?
Skontaktuj się z nami aby otrzymać indywidualną wycenę.
Wyposażenie lokalu gastronomicznego
wszystko czego potrzebujesz
Skontaktuj się z nami – jesteśmy do Twojej dyspozycji.